Thursday, July 18, 2019

Cadbury dairy milk bubbly

Snacking just got a lot more fun,
As Cadbury Dairy Milk,
The World's best-selling chocolate brand,
Under confectionary powerhouse Mondelez International (MDLZ)
Introduces its latest addition,
Cadbury Dairy Milk Bubbly,
To their ever-expanding catalogue of treats in Malaysia...

Emcee of the day,
Aishah Sinclair..

 The official launching of:
Cadbury dairy milk bubbly
By Vikram Karwal
(Mondelez International Associate Director - SEA Chocolate)
And James Kane (Country Manager of Mondelez Malaysia)

Cadbury Dairy Milk Bubbly,
Is inpsired by lighter side of life,
And reinforces the importance for consumers,
To savour such moments,
By enhancing the experience with chocolate,
Driving lightheartedness and fun,
At any time of the day...

Cadbury Dairy Milk Bubbly
Literally breaks the conventional mould for chocolate bars,
With its irregular bubble-inspired pattern,
Coupled with a bubbly interior,
Which utlises the Mondelez Aerimelt Technology,
To form bubbles within,
Resulting in an aerated chocolate bar,
That Bubbly inside and out...

For more information,
Check out Cadbury Malaysia's Facebook 
Or Cadbury Malaysia's Instagram

18 comments:

adianiez AIDA said...

i love cadbury so much.
compare with other chocolates, cadbury sgt sedap!
lepas makan ia, rasa sgt nyaman.
coklat kan penghilang stress :)

LizzaBella said...

Okayyy. Erm does this mean the cadbury choc bar is till the same but there's a bubble pattern in the bar or is it like filled up with bubble "holes" or is it that there's another type of chocolate on the choc bar that make it seem like they're bubbles? How confusing.

Decamellia said...

Hye i am nur and i am one of the cadbury milk bubbly fans. But i cant eat much chocolate at a time so i eat chocolate little by little haha.

Izaramli said...

I love cadbury! but haven't try the bubbly one yet. I should get one la today. It's been a while i didn't eat chocolate. once in a while eat chocolate will feel like heaven. hahha

Fadzil Ahmad said...

Bubble inside choc? Look nice and interesting. Banyak flavor da cadbury ni. Pilih yang mana minat saja. Boleh la cuba beli this one.

Rubiah Kadir said...

Boleh katakan 1 family kecil Ruby suka sangat dengan cadbury ni.

Nak nak si kecil tu. Pantang pergi kedai, nak cadbury saja. Hehe.

Yang terbaru jenis bubble ni, Ruby belum cuba😁

Muhammad Naim Abdullah said...

Sudah lama Naim tak makan coklat ini. Semoga ia memberi ketenangan dalam nikmat makan. hehe

Mahamahu said...

Kita adalah hantu dan memang suka makan coklat nampaknya kena cuba yang Cadburry ni terbaru dan juga rasa mesti sedap coklat kegemaran rakyat Malaysia ni...

budakbandunglaici said...

wu cadbury keluar produk baru eh.. patut perasan ada iklan coklat kat newspaper. kena try car kat hypermarket ni, BBL memang hantu coklat cadburry jugak tau. hahaha

ummizarra said...

Suka coklat cadbury. Tak pernah try lagi cadbury milk bubbly ni. Nampak menarik dan sedap. Kena cuba nanti ni sebab nampak bubble tu heheheh

Aerill Hassan said...

Saya & family mmg sangat suka Cadbury! Nampak menarik Cadbury terbaru ni. Lama juga saya tak makan, nak kena beli lah lepas ni. Terima kasih atas perkongsian ya.

Mama aiman said...

cadbury chocolate is my favourite chocolate at all time..must try cadbury dairy milk bubbly..thanks sharing..

mek yunie said...

sedapnya ! teringin nak beli lah nanti. hahaha. cadbury always the smarter choice for choc.

Siti Awadah said...

wah perisa baru! confirm sedap ni! ok nk kena gi cari... lama juga dh x makan coklat ni.

Bonda Chanteq said...

Mesti produk baru ni....ni ank bujang bonda blm tau lg ni....dh tau...mesti ajk bond p beli coklat....hantu coklat bdk sorg tu...

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh i paling suka coklat ni..sedap betul...wlpun ramai yang tak suka tapi still bubble ni antar aone of my fav hehehe

Alia Farhan said...

Comelnya dat Volksagen... This Cadbury mesti sedap kan.. I mmg prefer Cadbury to any other choc pun

HALIMAH BINTI MUHIDEN said...

Wah.. Best ni cadbury l nng suka kena pg beli ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...