Thursday, March 28, 2019

Sunway Lagoon Mermaids Alive

Don't miss out the chance,
To have very unique mermaid experience,
At Sunway Lagoon,
This school holiday..

From 23-31 March 2019,
Mermaid will comes alive,
1pm in at the wave pool...

Don't forget to grab scoops of MER-Licious,
Chill while having your splish splash time...

Special cotton candy...
Mermaid cotton candy!~
You gonna love it!~

If cotton candy or ice cream is not what you want,
You might ops for mermaid float...

Everything comes with mermaid tail..
Cute!

Grab some cute cute mermaid merchandises back..

This is the highlight...
You might have a Fin-tastic experience of...
Becoming a mermaid!
Amazing isn't it?

I just wonder...
What is this float for?
Mermaids can swim pretty well, isn't it?

Besides the waves of fun..
Catch Swashbuckling pirates show at 12noon..

Have a lovely pirate dancing time,
This school holiday!~

20 comments:

Ezna said...

Wahhh mermaid tu nampak seksi lah. Tak tahu pula kat Sunway Lagoon ada tema ni. Mesti menjadi favourite anak2 dengan tema ni sebab Disney princess ada nama Ariel. Nampak best dah Sunway Lagoon sekarang. Macam2 dah permainan kat sana.

Sherry Go Sharing said...

wow such a wonderful family there. Good to know this but we missed out as we are outstation on the day. Yeh my kids do love the park, they wanna go again this theme park!

el said...

nak pergi sini nak kena menabung dulu..askar2 ramai ni hihi..tp so far pernah pergi sekali ke sini..time tak kahwin lagi lah hahaha..tp pakej mermaid dia tu harga not bad juga..sunway lagoon ni mmg tempat yg best kalau musim cuti sekolah

Wai Yee aka Rane said...

it's such a colorful day over there. I didn't manage to bring the kids there last school holiday. they miss Lagoon very very much now haha

Aju Mohit said...

wow so much fun in sunway lagoon. anak-anak suka sangat water theme park, kalau dah mandi memang susah nak ajak balik

AyuArjuna BiGoshh said...

bestkan datang sunway lagoon time cuti sekolah..macam2 aktiviti kita boleh buat bersama keluarga...apatah lagi time tu ada appearance mermaid...makin meriah dan seronok bila berada di sana

Mahamahu said...

I tough you jadi Mermaid tadi wakakakak.. But long time tak pergi Sumway Lagoon ni dah macam-macam yang menarik dan permainan baru ada kat sini kita sendiri tak pernah cuba...

Rawlins GLAM said...

Finally. We have mermaids now in Malaysia. I wish I will visit there soon and try those mermaid fins hahaha.

Nina Mirza said...

Menarik ada mermaid! Bagus Sunway Lagoon selalu ada aktiviti menarik untuk tarikan pengunjung
Kanak-kanak sure suka ni. Kita yang besar pun teruja. Hehe...
Nina belum pernah pegi sunway Lagoon. Doakan satu hari nanti Nina dapat bawa family ke sini. Harga nya mahal gak bila sekeluarga pi sana.

Lia Hasty said...

Omg so interesting to mermaid theme. I wish they do it again this theme next time.

Hanny Abdullh said...

Bestnya..lama dah tak ke Sunway berjimba kat sana. Tunggu anak habis PT3 nanti nak bawak dia ke sana lah nanti

Izaramli said...

Bestnya pergi sunway lagoon. Lama dah tak mandi and main dekat sana. Ada tema mermaid pulak ni. Cantik! Suka mermaid!

Fadzi Razak said...

This must be fun. Sunway Lagoon always knows how to attract people to come. Even I am interested to go to see the mermaid

cindy said...

wowww live mermaid...look fun and ice cream look delicious...

saidila said...

wahhhh ada mermaid , bawak anak2 mesti best....saya ni dah lama tak pergi sunway lagoon walaupun sekangkang kera jer dari rumah....kena plan nanti ngan keluarga lain pergi sini ramai2 baru besttt

Wawa Ashihara said...

Fuyohh ada mermaid la.. Nanti berduyun2 orang dtg nak tengok mermaid kan.. Hahahaa.. Dah lama tak sunway lagoon.. Mermaid ni smpi bile ade...

Syamimi Saad said...

Waaa.. Siap ada mermaid lagi ekk..
Bila la nak sampai ke sunway lagoon ni. Hehe
Belum.pernah bawa anak ke sna..

Thirteen said...

The floats are for us to be a part of the mermaid clan. Hehehe. Wonder, did they got the mermaid aquarium like in the US one?

Giraffee@www.nurseryrhymesgirl.com said...

Very nice! Happy blogging :)

AlongMurni said...

Wah banyak ya aktiviti yg diadakan di Sunway skrg.. Boleh la AM bawa anak2 AM bercuti d sana nnti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...