Wednesday, December 20, 2017

Watsons Hask

Hollywood gorgeous hair secrets...
Unveiled by Hask USA,
An exotic oils hair care brand collection...
Makes its debut...
With Watsons..

Product introduction,
By Jason Peter Stevens,
Group CEO,
Studio Xii Pte Ltd
And Adam Cowlishaw,
Head of marketing,
Studio Xii Pte Ltd..

Product demo session...

Celebrity sharing session,
By Azira Syafinaz,
Singer, actress and host..

 A group photo of VIPs...
Danny Hoh, Customer Director,
Watsons Malaysia,
Caryn Loh, General Manager (Country Head),
Watsons Malaysia,
Jason Peter Stevens and Adam Cowlishaw...

The Hask range includes:
Shampoos, conditioners,
Deep conditioners and shine oils..
Based on key ingredients of Argan Oil,
Kalahari Melon Oil,
Chia Seed Oil,
Superfruit and Mint Almond Oil...

Hask products are also free of sulfates, parabens,
Drying alcohols, phthalates and gluten..

Visit Watsons Malaysia Facebook,
For further information...


18 comments:

tenku butang said...

I have not been shopping at watson for a while, before I have a shopping online at watson website. there is something that I'm looking for at watson, maybe i want to watson .. oh, there is a new product yea? nice!

Ririey Zaries said...

Ada argan oil so must try this product

Cik Ash said...

wahhh watsons la lama dah tak shopping sana ke pergi shopping nanti ni

Amanda Suria said...

Banyaknya product best2...bila la nak pi shopping ni...

zaza iman said...

produk baru ni..nanti dah ada kat watson sini boleh la zaza try jgk produk ni

Zuhaira Nasrin said...

tak pernah tengok lagi hask ni, tadi baru je masuk watson. lain kali nak tengok lah sebab ingredient nampak best :)

dboystudio said...

nampak post nie baru teringat nak join vip card watson sbb banyak benifit dan diskaun

Bella Jamal said...

Nampak menarik produk ni untuk dicuba. Packaging dia saya suka. Bolehlah cari di Watson nanti

Hasif Hamsyari said...

Wow.. Nun jauh dari Hollywood tu! Banyak bahan organik yg digunakan!

yanmie said...

Oh ingredients pun best ada argan oil tu, tak banyak produk penjagaan rambut yang guna argan oil kan. Memang bagus argan oil ni. Bolehlah try pula yang ni


yanmieonline.com

Rafzan Tomomi said...

I love shopping at watson :)

rubydotmy said...

Bagus betul la kalau produk ada argan oil ni. Ruby suka. Bukan senang nak jaga rambut kan. Nanti bleh cari di Watsons. Guna kad vip utk tebus mata ganjaran. Hehehe

cc kak fas said...

Dah banyak piluhan produk dijual di Watsons skg ni kan?

Kin Naz said...

Lama tak singgah watsons. Nanti nak pergilah cari produk Hask ni. Macam best je

JMR said...

wah so many product in Watsons now..one stop center..tak perlu pergi jauh-jauh kan

Hanny Abdullah said...

Apa2 produk yang ada Argan Oil memang bagus...tak rugi kalau beli

Zayani Zulkiffli said...

I love it how Watsons always organize the sessions. Always a fans of Watsons.

Sunshine Kelly said...

Wow one more new range in Watsons. I will check it out at there store.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...