Friday, December 14, 2018

Harriston - Discover a new world of chocolate

Harriston Signature..
A unique Malaysian chocolate experience..

4 variety of chocolate..
Dark chocolate,
Milk chocolate,
White chocolate,
Ruby chocolate!

It's chocolate workshop time!

All the ingredients
Are well-prepared for us...

Reality is kind of messy..
Hahahahaha..

Getting even messier...
But we are having so much of fun!

 And the chocolates are so yummilicious!~

Assorted Harriston Chocolate....
So beautifully crafted...
So delicious!~

This is very unique taste...
Durian chocolate..

Harriston currently sells its moth-watering products,
And chocolate-filled experiential workshops,
At Harriston Signature,
Flagship store in Taman Shamelin Perkasa, Cheras,
And Georgetown, Penang..

Meanwhile,
Harristone Boutique,
An abbreviated version of the flagship stores,
Is located at Gohtong jaya,
Genting Highlands,
MaTIC, Ampang,
And Jalan Bagan Jermal, Penang..

For more information,
Please log on to www.harristonchocolate.com

19 comments:

Julia Mahir said...

There's a branch in Penang! I should go pay a visit. I love choc so much, but well need to leave the kids at home or I wont be able to enjoy my chocolate hahaha

Qisstiera Lifestyle said...

Best datang sini buat coklat sendiri. Seronok dapat belajar hias coklat tu. Sesuai bawa keluarga ke sini. Coklat Durian tu sedap sangat.

mama tisya said...

Sedapnya coklat...my fav..bila stress je cari coklat hehe tapi tk pernh try lagi dr Harriston Signature...ada perisa durian juga ye..unik

Maha Mahu said...

Wow long time not make chocolate very nice and i like it. Kalau pergi tempat macam ni kita mesti buat banyak boleh bawa balik.....

budakbandunglaici said...

sedap pulak tengok coklat perisa durian tu. Oh dorang ada provide kelas untuk visitor belajar buat coklat tak? menarik kalu bawak adik-adik datang sini. Boleh buat ala lawatan sambil belajar gitu

Mohamad Faris said...

Play with chocolate is one of my wishlist. Great to have this activity. I wish i can g here. I to buy some chocolate there

Hanny Abdullah said...

Sis dah cuba coklat jenama ni memang sedap terutama perisa durian..1 kotak boleh habis cepat sis makan sensorang..hehehe. Nanti nak cari lagi lah

Maisarah Humaira said...

Pengalaman yang menarik membuat dekorasi coklat sendiri ni. Aktiviti menarik bagi penggemar coklat. Ada coklat berperisa durian ye? Mesti sedap rasa durian ni

www.maisarahsidi.com

Saidila Lifestyle said...

sapa tak suka coklat...yg coklat durian tu rare tapi mesti sedap kan...dah tu ada pelbagai jenis bentukdan rasa...syok dapat tengok dan explorer dunia coklat yang mampu memberikan senyuman kepada yang mengambilnya....

Wawa Ashihara said...

Wow... Dunia coklat.. Ada mcm2 jenis coklat ... Tp tertarik dgn coklat durian. Hehehe.. Xtak dapat bayangkan bau dan rasa dia mcm mana..

rubydotmy said...

Wahh bestnya. Memang seronok kalau bleh buat Coklat pilihan kita. Hehe

Henry Tan said...

ehhhpenang? i didnt know they got one in penang too. maybe because they didnt do any social media marketing haha. anyway seems fun to do the chocolate!

How to deal with markets ups and downs?

dr-Life said...

That's the best chocolate in Malaysia!! Never miss to buy this whenever I have VIP visit

Nadia Johari said...

Wah chocokate. Heaven kalau dapat pergi sini, siap ada workshop lagi.. Bestla. .Macam-macam jenis coklat ada.. Bestnya dapat buat coklat tu

CXopportunities said...

OMG! My favorite! I really loves chocolate! Seriously! The most love is Dark Chocolate and white chocolate. OMG! If I get all the chocolate above i will be the haopiest person in the world! Omg! Really excited!

Jia Shin Lee said...

I wonder what does durian chocolate taste like? I've seen Harriston around and tried their chocolate, it's pretty good.

MURNI NURUL AIN said...

AM kalu Harrison mesti pilih White chocolate.. AM suka sgt.. Nak nak bila time stress makan coklat.. Magicnya hilang terus stress n feel calm..

Emilinda said...

Coklat harriston ni macam makin femes pulak ye. Hehe. Banyak kali dah baca pasal coklat ni

Nadratul Syazwana said...

Ruby chocolate tu yang colour pink tu ke? Eheh. I think I dah pernah pergi la yang branch dekat Penang punya. But I barely remember the name la whether its Harrison or not.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...