Tuesday, May 29, 2018

Dinosaur Kingdom

Dinosaur Kingdom,
A dinosaur-themed pop up mobile theme park...
At Setia EcoHill Semenyih...
Brings to you by Themepaktu!

The opening dance...
During Dinosaur Kingdom's launch...

Speech by the founder...

The launch was a hype,
When baby dinosaur appears....

The Emcee looked panicked.. 

And here comes the appearance of...
Mummy Dinosaur!~

Interesting!~

Co-Founders of Themepaktu,
Berlin Lu, Justin Yee,
Shas Fung, Bobby Tan..

Dinosaur Kingdom,
Is packed with a variety of stimulating,
And interactive activities...

Thanks to all the sponsors!~
That making all these possible..
Venue Sponsors: Setia EcoHill & Setia EcoHill 2
Cinema Partner: MBO
Music Production Partner: Musicpreneur
Production Studio Papa Pai
Official Water & Snacks: Evian, Nips, Fisherman's friend
Particpiating Merchandise Partner: STM Australia
Participating F&B Partners: Tealive, llaollao, Dunkin' Donuts,
Tornado, Dirty Cat, Joy Tea, Nathan's, Juiceco.

Themepaktu Dinosaur Kingdom,
The first thematic theme park,
Which comprised of 5 elements:
-Live shows
-Interactive activities and attractions
-Games
-Food and beverages
-Dinosaur merchandise...

There are more than 25 attractions in the park...
The main attraction is 40 minutes live show..
Apart from that,
Kids get to enjoy climbing Pterosaur's nest,
Riding a Dinosaur Bumper Boat,
And challenge our Raptor Maze...


Venue: Setia EcoHill Semenyih
Date: From 14th June - 8th July 2018
Operating Hours: 12pm - 10:30pm daily
Price: RM30 *free for kids below 3 years old

Tickets can be purchased through Themepaktu apps, website or at site.
**If you download the apps and purchase tickets,
You will have a chance to win exciting prizes!~
Themepaktu,
Together with Dunkin Donuts and Rotary Club,
Is giving orphans opportunity,
To experience Dinosaur Kingdom...
For every pledge RM80 made.
They will pledge another orphan.

For more information,

17 comments:

CikLily Putih said...

wah dinasour show, near to my place ni. maybe boleh bawak my nephew and niece pi tengok dinosaur show ni lah

Emily said...

Dinosaurs seem to be the bomb these days, particularly among kids. I have been to two different dinosaur parks recently. I am now planning to visit this one at Setia EcoHill. Thanks for the heads up!

Amanda Suria said...

Wow..the dinasour looks like real..really attract kids and adult..they should promote this place more and more as long as people know and can bring their children here

Ezna Ahmad Khalili said...

Bagus aktiviti ini untuk anak anak kecil supaya mereka boleh mengenali jenis2 dinosaur. Saya cuma kenal dinosaur T-Rex dan Brontosaurus. Hehe. Boleh la bawa anak-anak ke sini. Menarik juga untuk menghabiskan / bonding ibu dan anak.

Mohd Zarin said...

wow... memang bersesuaian ada theme park macam ni. lebih-lebih lagi movie Jurasic Park tengah nak tayang kat pawagam ni. Dapat la fefeeling gitu kalau datang kat sini

Maha Mahu said...

This place attracts us so plan to play here with the dinasour that all look real hehehe. Who is our friend to go here ..

Mrs Fuzy Hamid said...

wow..very interesting and sure the kids will love and be amazed with these dinosaurs too

Ainyy Zain said...

wahh sempat lagi ni kalau nak pergi bawak anak2 saudara. mesti diorang suka dengan ada attraction dinasour tu. budak2 sukalah kan. btw tq share.

AyuArjuna BiGoshh said...

My kids sure will love this place. Especially dinasour! Kids will
Learn lots if things- abt dinosaurs, habitat, their foods and many more

Hanny Abdullah said...

Besar jugak ya tempat ni, nanti bolehlah bawak anak sis ke sini dan bawak anak-anak buah yang kecik2 melawat tempat ni. Sure mnereka suka..selalu tengok dekat tv aje, kini tengo live pula

Zharif Azis said...

Wow !! Such a nice place for kids to visit. Lots of attractions n the live show must be very awesome. I have watched some of the clips on youtube, n i cant wait to experience it myself

Mawardi Yunus said...

menarik ni, kanak-kanak mesti suka. btw lokasi pun tak jauh sangat kat semenyih je. nanti boleh la bawak anak buah ke sini

Syafiera Yamin said...

wah if i got time masa lapang i wish i could go to tengok dinosaur nevermind la nanti ada rezeki akan ku singgah juga melihat dinosaur yang awesome ni... bagus bawa anak anak so they know yang zaman dulu binatang besar besar...

Lia Hasty said...

Wow very exciting and interesting. Not just for kids, adult like me also love this dinasour show .

Annur Syuhadah said...

Aduhai bila lah agaknya AS dapat bawa anak-anak ke dinosour kingdom ni.
susah nak nak dapat cuti la sejak-sejak bertukar bos baru ni. *sigh*

dr-Life said...

Interesting... Can have my family to visit this place and bet my nephew and niece would be happy and excited to see this

penaberkala nuar said...

Waaah, dinasour theme park pun ada. Sesuai ni untuk kids time cuti panjang nanti. Memandangkan event ni sampai bulan 7 elok sangat la, sebab bulan ni ada cuti sekolah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...