Thursday, June 7, 2018

Guardian Special Ramadan outing for 100 Underprivileged Children

Guardian Malaysia roped in celebrities:
Emma Maembong, Mawar Rashid,
Syada Amzah & Aisha Liyana...
To give 100 children,
From Pertubuhan Kebajikan & Pendidikan Cahaya Bistari,
At Batu Caves, Selangor,
And Asrama Darul Falah (ASDAF)
At Bukit Persekutuan, Kuala Lumpur..
An exclusive shopping spree and iftar...

What better way than..
To invite these 4 top influencers,
Representing Guardian Malaysia's Beauty Days' Campaign..
To walk the children though the aisles,
And to share some useful tips,
On the best deals at Guardian...

Guardian hope that...
The children,
Aged from 4-17,
Will take hope with them,
Happy memories,
That will last way after Raya celebrations are over...

15 comments:

mama tisya said...

seronok anak-anak yang kurang bernasibaik dipilih utk bershopping & iftar bersama celebrity dan guardian...pasti mereka gembira kerana ada pihak yang tidak lupa kepada mereka menjelang hari raya yang bakal tiba

Ezna Ahmad Khalili said...

Bagusnya event ni. Bagi peluang kanak2 ini untuk bergembira di hari raya. CSR patut diteruskan untuk tahun yang akan datang. Ada shopping spree dan iftar jugak. Happy la mereka.

CikLily Putih said...

bagus event ni, bulan puasa kenalah berbuat baik beramal jariah. barulah pahala pun dapat kan..

Emilinda said...

So cuteeee. They wear the same outfit. It's a good initiative from Guardian to help them. They surely be happy.

Pamela Yeoh said...

It is indeed to know that many organization do good deeds during festive season. Hope they do it more not just festive

Amanda Suria said...

Seronok la anak- anak ni semua kan..program CSR Guardian yang bagus..melibatkan artis yang mempunyai followers tersendiri..pasti anak- anak dari pertubuhan ini happy sebab dapat outing dengan artis kan..

Aida Sue said...

Wah, rezeki budak2 tu dapat hadiah raya, i always hope that tetiap tahun guardian buat event macam ni to help the unfortunates :')

Bella Jamal said...

Happy nampak kanak-kanak semua dapat berjumpa dengan selebriti cantik. Nice event from Guardian and not forget the best deal offered by them for Hari Raya :)

Mrs Fuzy Hamid said...

another good and noble effort by Guardian to the orphans, at least the kids are happy like us too and enjoy the coming Aidil Fitri with new clothes and duit raya

Hanny Abdullah said...

Bagus guardian adakan aktiviti bersama anak2 kurang bernasib baik mcm ni..sure merwka happy..lebih2 lagi ada artis glamour

Zayani Zulkiffli said...

Suka event macam ni. Rasa macam i pun ada derma jugak sebab selalu shopping kat Guardian.

Maha Mahu said...

Happy times are the time we tell others who need this. It's a good program that we will continue to join ...

titan said...

fuh.

macam-macam outing ramadan ada kali nih.

macam-macam ada sekarang eh.

Bro Framestone said...

For me... better buat majlis sperti ini.. Tak perlu panggil VVIP untuk meraikan golongan ini... So jiwa mereka lebih dekati Guardian ;)

Nadia Johari said...

So happening..duta-duta tu pun nad ada yang kenal, ada yang tak..semua cantik..hehee..Terbaikla buat program macam ni..Selalu juga shopping dekat Guardian..Lagi-lagi part makeup..ehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...