Thursday, November 1, 2018

Guardian Shop your way to Korea

Guardian Malaysia is recognizing...
The growing influence of Korean products,
And trends of consumers lifestyles,
Are offering customers,
The opportunity to literally...
"Shop Your Way to Korea"

Step 1: Spend a minumum of RM40,
Including one participating brand,
In a single receipt to participate.

Step 2: 'Count' the number of Guardian Jeju Mask,
Inside the I love Guardian Heart acrylic mould,
Tips: Measuring 780mm (w) by 600mm (h) and 270mm (d)
Each Jeju Mask measures 11.4cm by 15.90cm...

Step 3: Submit your entry.

Wong Vai Chi,
Head of Marketing & Promotions,
Together with representatives,
From the main sponsors:
Dove, L'Oreal, Maybelline,
Pantene and Safi...

Korean style make up demo,
By Aprilskin...


Featuring...
Some of Aprilskin products!

HappyMask!~
Great brand,
Great masks!

LaF's products...

Trying out Medicube products...

The Grand Prize is
7D5N Korea K-Beauty & Wellness Experience,
For 2 worth RM18,000!
There are FOUR Grand Prizes!

In addition,
There will be 16 second prizes of,
A Samsung Note 9 each,
30 prizes of Guardian vouchers worth RM300 each!

In total, more than RM200,000 worth of prizes,
Are up for grabs!

Contest runs from 1 November to 31 December.
Entries can be submitted via physical forms or via online.

Full details on the contest at w2korea.guardian.com.my

18 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Wow best best hadiah dia boleh pergi Korea. Kena pergi Guardian la nak check it out. Suka juga shopping kat Guardian since banyak barang boleh beli kat sana.

Lin liena said...

produk korea dah mendapat tempat di hati rakyat malaysia kan...senang je nak dapatkan sekarang..terbaiklah guardian

Emilinda said...

nowadays got more korean product in guardian, is it? That is so cool. i love korean skincare.

Wai Yee aka Rane said...

it's nice to shop and win a trip! To Korea some more! Time for us to shop shop shop at Guardian Malaysia yeah!

idayu nim said...

Menarik betul hadiah-hadihnya. Beruntung siapa yang menang nanti.

Siti Rohaida Yusof said...

Ni yang rasa nak masuk guardian selalu.. Produk korea dah banyak masukkan

Mimi Azirah said...

Wahhh.. Shopping at Guardian, boleh join contest. I like it. Nowadays, peoples love to use Korea skincare. Guardian pun best kalau shopping sebab many choices there.

Maha Mahu said...

I want go to Korea heheheh bestnya ada peraduan macam ni memang lama mengidam nak pergi sana nak time sejuk heheheh...

Eiza GreenAppleKu said...

Wow ada contest kat Guardian. Kena join juga ni. Mana tahu menang salah satu hadiah menarik yang ada kan.

Along Murni said...

AM pun suka product korea.. wangian product skin care dan senang plak didapati di pasaran seperti Guardian nie.. banyak tmpt ada nie

Cik Min said...

I memang suka shopoing kat guardian.eh nak gi korea la hahahah..actually memang suka juga produk korea sbb best je pakai

Faries said...

New contest to Korea. I'm so excited. I wish i can join. Btw so many Korean products nowdays and love them all.

sya mimie said...

Produk korea dah boleh didapati di Guardian ye. Mudahlah nak cari lepas ni. Sebab produk dari korea ni sentiasa menjadi pilihan ramai.

Nik Khazami Nik aziz said...

yang dah lama simpan hajat nak ke korea tu inilah masanya utk join. mana tahu menang dan boleh bercuti di korea secara percuma

Zayani Zulkiffli said...

Whoa. Guardian pun dah start masukkan banyak produk Korea. Menarik ni, harap ada promosi nanti.

Cindy Tong said...

wow nice la can win trip to korea...time to shop at guardian....

alia farhan Said said...

Wowww...dpt menang trip ke korea sapa xnak kan...dah boleh shopping pastu boleh menang jugak kan

Lia Hasty said...

wah banyaknya hadiah menarik. Produk Korea pun dah ada di Guardian. Tak payah beli secara online lagi dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...