Tuesday, January 15, 2019

Our Sanrio Times, Hello Kitty @ Quill City Mall

Our Sanrio Times,
Is coming to town,
At Quill City Mall!

Excited to meet up with..
Hello Kitty...

Alata Events Sdn Bhd,
And Macexpo Exhibition Co Ltd,
Are bringing in the exhibition licensed by Sanrio!

Gigantic Huge Hello Kitty!~
Wanna hug hug?

Lots and lots of plush toys!
Feels wonderful by just seeing it!

Having some art time,
With Hello Kitty!~
At the largest and most exclusive exhibition of
Hello Kitty and Sanrio characters,
In South-Easth Asia,
With more than 300 vintage items on display!

The exhibition,
A combination of imagination and creativity,
To reminisce about our precious childhood!~

For more details,
Visit website at www.oursanriotimes.my

18 comments:

alia farhan Said said...

Sanrio ni femes with cute cartoon kan.. Tapi pling fames rasanya hello kitty tu kan...
Bila la sanrio nk ke penang pulak ua

Chris_Sella said...

I love hello Kitty. I hope i can go there during this CNY holiday

el said...

Kalau macam ni lah bukan budak2 jer suka hello kitty mak pun suka tau..hey bila nak terjah penang..

Amanda Suria said...

last time my daughter used to be crazy with hello kitty, everything hello kitty,now since she is a big girl she more to kpop...oh gosh..how times flies, but mama still love hello kitty

Cindyrina Rina said...

Last jumpa Hello kitty masa dekat USJ. They are totally entertaining creatures. Great theme for Quill Mall.

Mohamad Faris said...

Gorgeous Hello Kitty! Kid must be happy to see these. I wish i can bring my niece here soon.

Nur Amni said...

tak sempat2 lagi nak ke sini taw sebab banyak sangat tempat dalam kepala nak pergi hahaha.

JMR said...

more than 300 vintage items on display? Wow, so manyyy..sure this event was so interestinggg..

iffah hussin said...

Saya suka karton Hello Kitty.. kalau dapat pergi tempat macam ni memang seronok, bukan sekadar kanak-kanak yang suka orang dewasa macam saya pon suka! teringin nak pergi

Nadratul Syazwana said...

Seriously its at Quill? Selama ni tengok ada dekat Johore je, now Hello Kitty dah sampai ke KL pula yer hehe. Baru lah boleh nak datang melawat bila dah dekat camni.

Mrs Liez said...

my daughter love hello kitty so much.. she must love it. never know have hello kitty event in Quill city mall..for sure i will bring her there

Hanny Abdullah said...

Kalau anak sis kecik lagi sure dia pun suka dan pasti sis pun akan bawak dia ke sini. Comel sangat hello kitty ni

AyuArjuna BiGoshh said...

Wah comelnya hello kittu. Kita mmg minat karektor ni sejak kecil lagi. cutela. Blh terjahlah nanti ms cuti pjg

Henry Tan said...

good for all the hello kitty fans! they would be crazy spending one whole day there! hahaha and i know exactly who i should share this link to! haha

Fadzi Razak said...

If mention sanrio before, I will not know that they refer to hello kitty. Since I only know hello kitty and hello kitty alone. the rest of the characters, honestly i don't know >.<

Wawa Ashihara said...

Alamak..ini kalau akk ipar i nampak mmg dia pergi lah.. Dia minat gila hello kitty.. Kete ada hello kitty.. Blik tidur pon sme.. Apatah lg event cmni. Huhu

tenku butang said...

wah hello kitty.. buat yang suka hello kitty ni mesti teruja tengok hello kitty yang besar tu.. comel santa kan! ada sorang kawna TB tu memang peminat hello Kitty.. sampaikan kereta pun hello kitty gak design nya.. hehe

Precious Cla said...

Saya tak berapa minat katun or patung-patung tapi, kalau my friend nampak ni, confirm dia tak ingat dunia ! hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...