Monday, June 10, 2019

Rexona A Fresh Start Campaign

Rexona's #AFreshStart Campaign,
Inspires women to start fresh,
With the new Rexona Whitening Fresh Rose...

The world's No 1 Deodorant brand,
Rexona...
Introducing....

The new Rexona Whitening Fresh Rose,
With Vitamin E and Licorice Extract,
The new range is clinically proven to whiten naturally...

The women of Malaysia,
Can now have whiter underarms naturally,
And get the protection you need,
While simultaneously providing
Lasting floral freshness..

 The launch of...
The new Rexona Whitening Fresh Rose..

Personalized little bag..

 A fitness session...

"It's a very humbling yet amazing opportunity,
To have been able to be a part of this movement for women..
To have grown up feeling very insecure in my skin and body..
And on top of having a busy schedule,
It feels very liberating to know that..
I can be confident without having to worry
Knowing there's now a product that finally,
Provides long-wearing freshness..
And the ability to whiten underarms naturally that lasts all day"
Said Ayna Jebat, Rexona's Brand Ambassador..

For more information
Check out Rexona's Facebook or Instagram..

12 comments:

saidila said...

ai memang pengguna rexona sejak dulu sehingga sekarang hingga ke anak2....banyak pilihan yang penting beri kita rasa segar dan yakin sepanjang hari

miedaJaz said...

i memang rexona user sejak berzaman..memang rasa selesa dan confident jer guna rexona

iffah208 said...

Wah bestnya rexona ada product baru wangi tak, manarik.. Nak cubalah nanti :) thank you for infi.

Mimie said...

Wah rexona dah ada produk baru yang lebih fresh. I suka pakai rexona sebab tak rasa nelekit dan wangi. Tak sabar pula nak cuba produk baru rexona ni

Yaya Azura said...

Wah..rexona keluarkan new range! Nanti boleh try ni..

Nadratul Syazwana said...

Awh, a new Rexona Whitening Fresh Rose ya.. Must be a pleasant scent for us girls :) I myself rarely use the roll type.

HAWA said...

Rexona sekarang dah banyak improvement daei segi bau dengan packaging. Kalau ada rezeki nak cuba jugak deodarant yang terbaru ni

HAWA said...

Rexona sekarang ni dah banyak improvement dari segi bau dan packaging dia. kalau ada rezeki nak yang the latest one pulak

Muhammad Naim Abdullah said...

Satu produk yang tidak asing di Malaysia. Semoga ia terus menjadi pilihan orang Malaysia

MaisarahHumaira said...

Wah.. produk terbaru Rexona ye. Mesti wangi bau deodoran ini. Saya nak cuba jugalah deodoran yang baru ini. Tahan lama pula kesegaran dan harumannya. Jimatlah kalau begini, tak perlu disapu selalu.

www.maisarahsidi.com

Tekkaus said...

Rexona is a worldwide brand and when it comes to skincare no one can come close to it. Thanks for sharing this brand. Will share with my family.

Mouse Mommy Treats said...

Nice! specially design for ladies ... Rexona Whitening Fresh Rose... the smell must be nice! Will check it out.

https://mousemommytreats.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...