Tuesday, July 9, 2019

Launch of the New Biore UV Aqua Rich Watery Essence

Launch of the New Biore UV Aqua Rich Watery Essence,
With World's First Micro UV Defense Formula,
By Kao malaysia...

President of Kao Malaysia,
Mr Masaki FUjiwara....

The renewed Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50+ PA++++,
Is an ingenious hybrid of invisibly strong protective UV veil,
Yet amazingly light on the skin feeling.
Works as an ideal moisturizing beauty sunscreen for daily usage..

It's Micro Defense formula for the highest level,
Broad spectrum UV protection....
And it's amazing watery light texture with hydrating essence,
Compatible for all skin types,
Can be used for face and body..

For more information,
Visit the official website at www.kao.com/my/biore/
Or Biore Malaysia Facebook page.


18 comments:

Jessie Koo said...

Thanks for sharing dear. This new Biore UV Aqua Rich Watery Essense looks good. Wondering is it suitable for all skin type? as lately I am under the aircond a lot. would like to try

Ahmadi said...

Menarik...pernah juga guna produk jenama ni Biore for Men. Tapi tulah, saya tak pernah nak kekal pada sesuatu produk..asyik bertukar je :)

adianiez AIDA said...

biore is an old brand.
remember using it while i was still a teenager :)
trusted brand.
the longer it stays in the market, for me, it is a good brand.
so, the product must be excellent.

Aerill Hassan said...

wahh produk baru! sekarang ni mmg kena pakai sunscreen sbb cuaca panas sangat. haha terima kasih share ya

Muhammad Naim Abdullah said...

Para wanita akan menyukai produk sebegini. hehe. Semoga produk ini bersesuai masyarakat di Malaysia.

Syafiera Yamin said...

wah biore dah ada buat water essence... omg formula dia mesti best kan rasa macam nak cuba je.. nanti i go explore dia punya produk di farmasi berdekatan hehehe..

Hanny Abdullh said...

Dulu pernah juga pakai produk biore ni, memang bagus produk ni, very mild dan tidak merengsakan kulit wajah. Tapi dah lama tak gunakan produk ni

Fadzil Ahmad said...

Wah. Looking good at this new one product. Is it available at watson n guardian? Perhaps can have a try on this one. Maybe its suitable for our skin, who knows right. Tq for sharing this one

Nina Mirza said...

Pernah pakai Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF50+ PA+++ masa yang lama punya. Best! Memang tak melekit dan harga pun berpatutan.
Dah upgrade tentu lagi best. Nak beli yg terkini ni laaa

Siti Awadah said...

jenama Biore ni dah lama ada kat pasaran kan.. nmpknya produk ni pun makin hari makin berkembang, ada mcm2 kelebihan dah... bagus ni utk beli n try mana tau kot sesuai dgn kulit.. rasanya harga pun takde lah mahal mana

Nadia Johari said...

wah biore baru ke..nampak best..biore ni jenmaa lama..nad pernah pakai produk biore ni...tapi sekejap je..hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

Baguskan produk ni. I baca dah ramai yg review kata produk ni sangat best. Ingat lepas ni nak cubalah pakai hehe

saidila said...

dulu masa remaja saya guna jugak prodfuk biore nih sebab nak kulit cantik dan bersih ...nanti nak cuba jugaklah yg terbaru nih nampak lagi best dan bagus pulak

Emi said...

I have few products from Biore brand as well.

Unknown said...

My favourite sunscreen! OMG

Wawa Ashihara said...

Wow.. Biore skrg dh ada essence lah... Kalau dulu tau pencuci muka sahaja.. Hehehe.. Macam menarik info baru ni siap ada uv protection lagi

Alia Farhan said...

Biore is a well known brand... Pernah juga pkai.. Not bad

Mawardi Yunus said...

ADA LAGI BRAND BIORE NI YA. DAH LAMA X GUNA. DULU MASA REMAJA PERNAH GUNA SEKALI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...