Thursday, September 27, 2018

BenQ Eye-care Monitors


BenQ, a global leading innovator in displays,
Introduces the latest 4K HDR Monitors,
With exclusive Brightness Intelligence Plus (B.I.+) technology,
And enrich console games viewing enjoyment....

Eliminating fatigue-inducing flicker,
At all brightness levels...
BenQ Flicker-Free,
Ensure maximum user comfort...

BenQ's eye-care monitors,
Provide immediate relief from eyestrain...

Curved monitor,
For ultimate gaming experience..

AMD FreeSync technology,
Effectively eliminates image tearing,
Broken frames,
And choppy gameplay,
For smoother and gaming experience...

The monitors feature High Dynamic Range (HDR) technology,
To increase overall dynamic range,
Between true black and bright white,
Duplicating what your eyes see in the natural world...
Created to bring visual wonders,
To the video enthusiasts...

Low Blue Light Technology,
Filters harmful blue light,
In successive stages...
Depending on content to prevent eye fatigue.

Protecting against hazardous short-wavelength blue light,
The newly upgraded Low Blue Light Plus Technology,
Rejects higher-energy blue-violet radiation in wavelengths,
Ranging from 420nm to 455nm,
Allowing beneficial blue-turquoise light in the 455nm - 480nm range,
To eliminate eye irritation,
Without any degradation to picture performance..

Speech by Mr Brian Lee,
General Manager of BenQ Malaysia...

The best Eye-Care Monitors
With Brightness Inteligence+

For Office and Home Use..

For more information,
Please visit BenQ.com.my
And Lazada Malaysia BenQ Brand Store


18 comments:

Syafiera Yamin said...

wah so fun and nice and easy essay straight to the point. I love it but will check out the product as I am about to reduce this kind of lifestyle.. would like to explore the nature instead of the VR

Maha Mahu said...

The big screen and also great for the eye is perfect for hard-core gaming players as the days spend for hours only on the computer. We're not a game foot hehehe but I just want to see the movie sometime online and also ..

Amanda Suria said...

Wah...i sangat tertarik dengan produk BenQ yang menjaga mata..susah nak jumpa screen yang betul2 menjaga dan monitor level mata kita kan..kalau ada pun tak sepenuhnya menjaga mata.Nampaknya i kena bertukar ke produk BenQ..

Ibu Syurga said...

Kesihatan mata memang patut di beri penekanan berat sebabnya, mata kita ni tak ada penggantinya. Orang kaya bolehlah tukar kanta dan buat operation. Tapi lebih baik jaga kesihatan

Faries said...

Long time don’t see this benq brand. Wow they come up with latest technology. I want to survey this brand asap

JMR said...

TErtarik plak dengan curved monitor tu..dah lama teringin nak satu untuk gaming..nanti nak survey harga BenQ ni lah

qaseh dalia said...

Wow , bagus nya produk dari BenQ , sebab dia tahu kita kadang mengadap screen teelalu lama padahal beri kesan yang tak elok , tapi BenQ hasilkan produk yang bagus macamm ni

Emilinda said...

Oh so this product from benQ is good for our eye is it? Gonna do some research online about this product

alia farhan Said said...

Wow..kebtulan mmg tengah mencari new monitor for my pc...yg ada tu tunggu masa ja nak rosak..huhuhu

Maisarah Humaira said...

Sentiasa bekerja dengan komputer membuatkan mata sering penat. Bagusnya ada produk dari BenQ yang dapat bantu mata kita dari penat dan rasa tegang.

www.maisarahsidi.com

Hanny Abdullah said...

Bagus jugak ya produk BenQ nk. Boleh jaga mata kita n anak2 dr rosak. Kena ada jugak ni kat rumah..maklum selalu mengadap komputer je

Mama Hakim said...

Zaman sekarang ni kanak kanak lagi dah ramai yang rabun mata kan sis. sebab tu penting untuk jaga kesihatan dua belah mata ni.

Zharif Azis said...

i really love the product. it is good for those who spends most of their time watching tv at home. it is not good for the eyes but with benQ i hope it can reduce the risk. going to check the products now

Cik Min said...

Memang menarik bila BenQ buat camni lagipun BenQ memang trusted brand yang dah lama wujud. Great job BenQ

Wawa Ashihara said...

Bagus sebenarnya ada benQ ni kan... Lagi2 budak skrg suka hadap gadget... Dan rmi yg mudah rabun.. Dgn adenya benQ eye protect ni dptla jaga mata kanak2 malah dewasa juga.

Nadia Johari said...

first time dengar pasal Benq ni..macam best je..husbnd i selalu duduk depan pc sebab nak edit gamabr dia..boleh suggest dekat dia pasal ni

Along Murni said...

Baguslah ada produk BenQ nie.. AM boleh jaga kesihatan mata walaupun seharian berdepan dgn laptop.. terima kasih atas perkongsian bermakna ini.. love it!!

idayu nim said...

Bagusnya ada pc yg jaga kesihatan mata. Tapi masa melihat pc bnyak dihbiskan di tempat kerja yg sememangnya xda protect utk mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...