Wednesday, October 3, 2018

AirAsia BIG launches BIG Xchange

AirAsia BIG launches BiG Xchange,
The world's first airline points exchange platform..

BIG members now can convert,
Between BIG Points and partner points...
Seamlessly and instantly!~

With its first partner,
Citi Malaysia,
On board BIG Xchange,
Citi credit cardholders,
Can now instantly convert
Citi Rewards points or Premier Miles,
To BIG points,
And enjoy exclusive monthly member-only Final Call Sales,
With up to 90% off fight fares...

The partnership will further extend to Citi Thailand,
As well as other financial and lifestyle partners,
With loyalty points in the coming months..

AirAsia BIG Loyalty ,
Recently achieved 20 milliion members count..

To celebrate, 
BIG Loyalty will be giving away 
20 million BIG Points in prizes,
To its most active members,
From 1 September to 30 November 2018
As part of its #WeAre20MilBIG Contest..

For more details,
Kindly hop over to
airasiabig.com

20 comments:

nor nazliana said...

meriahh program yg anda pergi..good jobb

Nina Mirza said...

Aduh.... Giler laaa... With up to 90% off fight fares! Akan ku tunggu dan grab offer hebat ni

Faries said...

Dah banyak kali fly dengan Air Asia tpi masih belum berkesempatan nak buat loyalti kad BIG ni. Dengar cerita bnyk manfaat dpt terbang free. Thanks share this. Terus rasa nk dftr sekarang sebagai ahli.hehehe

mama tisya said...

wow hadiah besar menanti pemenang contest ....20 million BIG Points...untuk yg selalu travel dpt collect big point then dpt redeem mmg syok

qaseh dalia said...

Untuk yang suka travel , memang bagi manfaat yang bagus pada mereka.

Kin Naz said...

So far belum ada pengalaman lagi guna perkhidmatan Air Asia. bila ada promosi macam ni mesti ramai tak akan lepaskan peluang untuknya

Hanny Abdullah said...

Best betul dapat gi event AirAsia ya, sis yang selalu naik AirAsia ni tak pernah lagi ke mana-mana event mereka.
Memang sis kalau kemana mana sekarang ni gunakan AirAsia, banyak promo murah..tu yg syiok

Zharif Azis said...

wahhh meriah betul ye sambutan air asia dlm memperkenalkan route terbaru. dah lama x dtg ke red q. lepas nie boleh lah datang sana untuk bermain gelongsor dia

Along Murni said...

Wah!! Menarik nie.. banyak diskaun, banyak tambahan mata dan boleh jln2 merata rata nie.. AM sukaaa!!!

Amanda Suria said...

Big fest lagi yeay ...this year i not fly to oversea..hahaha...eh..since last year...maybe next year will start again depends on economy..but AA always great with promotions

Emilinda said...

I dont really understand wht is airasia big xchange. But nevermind, will refer to their website for the info later.

Syaza Redzuu said...

Wow menarik ada program baru dari AirAsia ni!

AyuArjuna BiGoshh said...

Wah ada giveaway big point. Untung kalau dapat boleh sakan naik flight. Air asia ni mmg terbaik sentiasa ada promosi masa ke semasa

alia farhan Said said...

Ala point bigAA i masih ciput lagi..nak kena travel byk lg or mcm mana ni..hahahah

Ana Suhana said...

20 million Big points? Wow so cool. We can go anywhere with that point. Need to be active back later.

Seriwangi said...

Seronok dpt pergi event AirAsia Nick,tentu byk info menarik

sya mimie said...

Setakat ni belum pernah lagi berurusan dengan Air Asia. Beruntung la siapa selalu berurusan. Mesti ada kelebihan yang boleh diperoleh kan.

Sarah Amirudin said...

this seems like an interesting promo! will check out the website to know more :D

Ika Sani said...

Wah dengan 90% discount senang je nk berjalan sini sana. Dah la Air Asia selalu buat promo tapi kali ni lebah gempak kan?

Aziz said...

That's awesome!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...