Wednesday, October 10, 2018

Domino's Pizza & Pepsi Black Everyone is a winner


Domino's Pizza and Pepsi Black,
Rewards customers with prizes,
Totally up to RM130,000
With the Grand Prize of a Honda City,
Up for grabs..

Speech by Pn. Linda Hassan,
Senior Vice President,
Marketing,
Domino's Pizza Malaysia & Singapore..

Speech by Mr Santharuban T. Sundaram,
Vice President, Marketing...
Etika Sdn Bhd

The official launch of
Domino's Everyone's A Winner! Contest...

For more information,
Visit www.dominos.com.my/EveryoneIsAWinner

18 comments:

Hanny Abdullah said...

Dah lama tak makan Dominos,anak sis memang suka makan Dominos ni, kalau dia seorang yang regular memang 2 pizza tu dia boleh habiskan..hehehe. Nanti nak beli dominos lah lepas ni

Amanda Suria said...

Yeay..its its for contest again...lamanya tak makan kat Domino's..boleh plan makan kat sinia and join contest la

Wawa Ashihara said...

Wow.. Dpt menang kereta honda la... Menarik... Sekarnag pepsi tgh femes dgn pepsi black.... Lagi sedap mkn dgn dominos pizza.. Ffuhhhh...

Bella Jamal said...

Bestnya dapat kereta Honda sebijik. Domino banyak buat event menarik dan memberi semula kepada masyarakat. Well done Dominos!

adianiez AIDA said...

wow! great prizes!
it has been more that 3 months from the last day i ordered dominos.
i prefer dominos than pizza hut.
cheaper.
tastier.

iffah hussin said...

Congratulation pemenang untuk Dominos Pizza contest ini... Menarik hadiah2 yg ada

Faries said...

Dominos Pizza is my fav pizza. Wish i can win the car.hehehe

JMR said...

best best..makan pizza, minum pepsi dapat menang honda city..nanti nak kena makn pizza banyak2 la macam ni

Tekkaus said...

Ouh I didn't know there is such a contest for the loyal eaters. Ha :D Who knows those who eat will get lucky.

qaseh dalia said...

wow grand prize dia lumayan betul , heheh wow ringkas je entry nih :)tq for sharing

Zharif Azis said...

wahhhh a brand new honda city for grab. eat and win, this is such a big news for all pizza lovers out there

Nadia Johari said...

wah, makan dominos dapat hadiah..seronoknyaa..bolehla nanti pergi dominos join contest ni..hehee..hadiah bukan biasa-biasa..besr pulak tu..dhla suak makan dominos

sya mimie said...

Haritu ada terbaca juga tentang ni.
Kira beli dan menang la kan.
Bestnya. Mana nak tahu rezeki kan..

Nina Mirza said...

Wah.... Contest sana sini. Dominos pizza favorite nina seisi keluarga. Nanti Nina pi usha syarat penyertaan. Thanks for the info

Rawlins GLAM said...

I wanna win too and will join the contest with my friends. Hope to win too.

penaberkala nuar said...

Waaa. Thank you for the info
I should join this contest
The prizes are so good.
Wish me luck, hehehe

Syafiera Yamin said...

Sekarang DOMINO ada buat contest menarik tengok hadiah yang ditawarkan rasa macam nak join je contest tu... apa pun suk DENGAN harga COMBO yang ditawarkan nampak macam berbaloi dan berpatutan... i paling suka kalau ada mozarella crust yum yum..

Lia Hasty said...

Dominos always be my favorite pizza brand in Malaysia. I love the taste compare to other pizza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...