Wednesday, October 3, 2018

Vinda Deluxe Unveils 'Stay Strong Malaysia: Bersama Kita Bersihkan Tanahair Kita' Campaign


Attended Vinda Deluxe....
'Stay Strong Malaysia:
Bersama Kita Bersihkan Tanahair Kita' Campaign
At Sunway Pyramid (Central Avenue, LG2)
From 14-17 September 2018.

Working with Malaysia Cartoonist Zunar,
A first-of-its-kind largest comic artwork,
Measuring 16 feet by 8 feet...
Drawn on Vinda Deluxe Tissues,
Reflecting the rise of a 'new' Malaysia,
And Malaysians' strong passion,
For a bright future...

This innovative use of tissue,
Highlights the Extra Strong feature,
Of Vinda Deluxe Tissues...

Love all the dresses,
Especially design for the lovely dolls..
With Vinda Deluxe tissue....

Truly demonstrating....
Vinda Deluxe's Knitted Fibre Technology,
That makes its tissue extra strong,
Extra soft and extra absorbent..

This same tecnhology enebales Vinda Deluxe tissues,
To stay strong even when wet,
A practical and useful feature,
For personal care as well as cleaning...

Vinda Deluxe Tissues are available,
As facial tissue (Box and soft packs)
Pocket Hanky and Toilet Paper,
In scented and unscented variants,
From RM6.00 to RM33.80.

For more information,



18 comments:

CikLily Putih said...

comelnya the doll, mesti nak kena dapatkan jugaklah

Sherry Go Sharing said...

very nice to use, almost finished using the toilet paper roll. Yeah lets join the contest too!

Syafiera Yamin said...

so the barbie dressed with the tissue ke tu ? Nampak so pretty.. btw I still prefer water if want to wash poo pee and dry up the wet residue with tissue.. heehhehe

rubydotmy said...

I suka tisu Vinda ni, hari tu dapat sample. so soft dan tidak berdebu. So i pun pi la kedai cari. Tapi masih belum dijual. Mesti dekat pasaray besar baru ada kan? Will check it out soon.

Amanda Suria said...

They also have contest lor..wow..first time heard about this brand ..need to purchase and try..

Qeela Aini said...

oh, this is my first time heard of this brand, seems good. gonna check it out more!

Abby Onety said...

Vida deluxe tissue nih untuk wajah ya. Biasax sy suka pilih yang non aroma. Tema kepmpennya menarik banget nih

Syaza Redzuu said...

I love the doll! Looks so nice. Tisu tu keperluan juga tapi kalau tiada air untuk membasuh di toilet tak berapa selesa sangat. So I need both water and tissue. Barulah hidupku sempurna! kih3

Maha Mahu said...

Baru kita tahu tentang produk tisu macam ni yang menyelamatkan alam sekitar dan bagus untuk kegunaan sekeluarga. Kita pun selalu juga guna tisu tapi mungkin lepas ini boleh beralih kepada jenama ini....

Nina Mirza said...

Alahai... Comel nya barbie tu.. Jenama ni 1st time nina dengar. Ada contest yang menarik, boleh laaa join

Angel Poi Woon said...

Amazing...Tissue as doll's dress? This is so creative! I will give this tissue a try :))

Kin Naz said...

Suka juga dengan doll macam ni. Actually first time dengar jenama tisu Vanda ni. Bolehlah beli dan cuba nanti. Thank you for this sharing

Zharif Azis said...

i rarely use tissue unless i need too. the texture of the tissue looks very soft. cant wait to have one for my house. currently running out of tissue stock in this house

Mawardi Yunus said...

Vinda deluxe tissue ni dengan kualiti yang diorang tawarkan tidaklah mahal sangat kan. Memang bagus tisu ni. Nanti nak tengoklah kot boleh ganti ke tisu ni nanti

Mrs Liez said...

Waaa new brand in the market.. actually i always bring tissue in my handbag.. coz its normal when you have little kids. Even i will keep a bundle of tissue in the car..

adianiez AIDA said...

tak pernah dgr brand ni before this.
just launched right?
hi hi hi menarik perhatian betul those barbie.
surely ada di jual di watson, guardian kot kan. nanti nak gi cari.
aida wajib ada tisu di kereta, travelling.
mesti akan beli packet sebegini. mudah.

Hanny Abdullah said...

Tak pernah lagi pakai tisu ni..selalu gunakan yang satu lagi. Bolehlah sis cuba pulak yang ni..memang dekat rumah sis akan letakkan di toilet dan dapur.
Comel pulak tgok anak patung pakai baju tisu..hehehe

Ibu Pantang said...

cantik plak anak patung tu, dorg jual jgk ke? nak satu la hehe...ni macam pernah beli la tisu tu...sebab biasa guna utk ank hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...