Thursday, October 18, 2018

Sunway Lagoon World Animal Day

In conjunction with World Animal Day,
Sunway Lagoon's Wildlife Park,
Stepped up efforts towards being more sustainable...
With A pledge of saying NO to illegal animal products...

Meeting super duper cute Sun Bear Cub..
At Animal Encounter Stage, Tigerland...

Sunway Lagoon's wildlife park,
Is unique in itself,
And has been long hailed,
Amongst the animal welfare fraternity and famillies,
As a must-visit destination..

The interactive concept behind the attraction,
Encourages visitors to not only learn about the animals,
But to get up close and personal with these 'friends'

Announcing Sunway Lagoon's support,
Towards 2 of the Sustainable Development Goals (SDG)
Set by the United Nations...
1. Responsible Consumption and Production (Goal #12)
    - Aimed to ensuring sustainable consumption and production patterns.
2. Life on Land (Goal #15)
   - Which aims to protect, restore and promote sustainable use of terrestrial ecosystems,
   - Sustainably manager forest,
   - Combat desertification and
   - Halt and reverse land degradation, 
   - Hald biodiversity loss

The SDG programme contains a total of 17 goals,
Which the United Nations aims to achieve,
By the year of 2030..

It is a universal call to action,
In a bid to end poverty,
Protect the planet,
And to ensure that all people can enjoy,
The diverse richness,
Which Mother Nature exudes...

 WAD-A-Quest!
Scavenger hunt...
This year, going paperless,
Using barcode scanner...
More hi-tech, more fun!~

Enrichment items placing..
Our team is making toys for the white lions!~
Guessing which flavours the white lion would prefer:
Lemongrass, Lime, Pandan.........

Looks like the item we made,
Is the white lion's new bolster...

I enjoyed looking at..
How the sunbear,
Exploring the new item..
Eating honey, banana, papaya on the creative log....

All those zoo keepers,
Are full of many nice ideas in their mind..
And they really put the effort,
To study and understand the animals' behaviour,
And do the best to protect them..

Last but not least,
Dining with the animals...
White lion at Tree Top Terrace!~

Such a day,
With a lot of lovely experiences,
With the animals....

For more information,
Call +603-5639 0000
Or visit www.sunwaylagoon.com
Or connect to Sunway Lagoon's Facebook

16 comments:

Nur afiqah said...

Menarik..saya belum pernah sampai sini,one day mesti pergi sini dengan anak-anak..boleh anak2 melihat dan kenal animal yang ada dekat sini

Minionlicious Enterprise said...

Ala..bestnya tengok haiwan-haiwan ni. Actually i ni memang peminat dan pecinta haiwan..ekekek..seronok la bawa anak-anak ke sunway lagoon world animal day ni ek..mesti happy diaorang

amirnawawi said...

Oh Sunway Lagoon ada Animal Park ke? Banyak kali dah saya ke sana tapi tak berpeluang datang ke zoo ni

Mrs Fuzy Hamid said...

wow...not only kids but myself pun will get super excited to see all these animal

Amanda Suria said...

Dah Dah lama i x x masuk Sunway lagoon..kena pergi juga nanti ni...last masuk 2009 rasanya...masa i pergi dulu taman ni kecil aje..x banyak haiwan..

Mat Drat said...

Bagus program ni. Nice sharing. Kita semua memang ada tugas dan tanggung jawab untuk memastikan haiwan-haiwan ini selamat. Haiwan-haiwan ini juga berkongsi bumi yang sama dengan kita

Cik Tie said...

Comelnya sunbear tu..manja je nampak tapiii singa tu nampak macam sedih pun ya jugak hehe. Dapat tengok depan-depan tu seronok juga kan

JMR said...

Yes, i support this awareness campaigh..no supply, no demand..and definitely, there's no Planet B! Thumbs up Sunway Lagoon!

adianiez AIDA said...

a very good function. bwk anak2 ramai meraikannya.
buka mata anak2 agar tahu hargai alam sekitar.
few days ago i heard int he news.
ada few binatang yg akan pupus dlm tempoh next 5 years tau.
aduhai.

AyuArjuna BiGoshh said...

I love this kind of activities especially with kids. They really fun. the most important they can learn something from the activities

Cornelius said...

The Sun Bear Cub is very cute..does it bite? =)

Dunia Farisya said...

Kylie,i nak tanya kalau nak masuk sunway wildlife park ni kena beli tiket asing atau mmg kena beli tiket full entrance punya?
i mean yg full access punya.
Macam best je kalau bawak anak mai sini.

dr-Life said...

Hope more awareness on loving the animal. Sometimes seeing those animal in case kinda sad too... They need natural grow

Qisstiera Lifestyle said...

Comel betul beruang matahari tu. Kesian kalau beruang ni jatuh ke tangan yang salah. Qiss pun tak suka guna barangan daripada haiwan. Nanti boleh bawak anak-anak saudara pergi sini.

Hanny Abdullah said...

Sis masih belum ada peluang nak pergi sana. Nanti bila ada masa free bolehlah pergi dengan anak, boleh dia tengok haiwan liar ni depan mata..sure dia seronok

sya mimie said...

Sunway lagoon ada binatang ya. Bestnya. Tak pernah lagi sampai ke sunway lagoon. Teringin nak bawa anak anak tengok haiwan yang lebih real macam ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...